top of page

JOAN MARIMON

Trompeta i trompa

Llenguatge musical

Coordinador pedagògic

Director de la Banda d'Iniciació - Bandeta

IMG_2276.JPG

Va començar el seu primer contacte musical al Pare Manyanet participant des del 1998 de la Banda Cobla del Pare Manyanet de Reus. A l’edat dels 15 anys decideix començar estudis reglats al Conservatori de Música de Reus, obtenint el títol de Grau Professional de Música en l'especialitat de trompeta amb el professor Ramon Reverté.

Durant l’etapa del Grau Professional participa en projectes juvenils com els de la Orquestra  Camerata XXI i també participa en la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona. Per complementar la seva formació musical participa en diverses ocasions en el Curs Internacional de Cervera on va treballar amb Miquel Àngel Bosch (trompeta) i Salvador Brotons (orquestra).

 

Pel que fa la seva vessant pedagògica, en Joan Marimon, per la part d'Educació no reglada, entre els anys 2012, on va cursar el curs de monitor de lleure, i el 2020, treballa com a monitor al Esplai Fem-nos Amics. També participa activament de tots els casals musicals que ofereix la Banda Cobla del Pare Manyanet i organitza les primeres colònies musicals de la mateixa al 2019 a Palafolls. Pel que fa a l’Educació reglada, va estudiar a la UNIR, el Grau de Mestre Primària amb la menció en Música.

 

En l’experiència musical actual, forma part de Banda Simfònica de Reus en la que hi participa des de la seva creació 2007, també forma part de la Tocabemolls, formació musical de carrer on i hi ha realitzat més de 300 actuacions tant nacionals com internacionals i participa en diferents projectes musicals de música Tradicional Popular.

bottom of page