top of page

Valors

IMG_3454.JPG

Banda Cobla

Pare Manyanet Reus

Una de les característiques importants de l’Escola és la pràctica de la música en grup. I en aquest aspecte l’Escola compta amb una Banda d’Iniciació - Bandeta (formada pels alumnes que ja han fet el primer any d’instrument) i amb la Banda Cobla Pare Manyanet, per a poder practicar i millorar aquesta disciplina de grup.

Trajectòria

Al llarg dels anys, la Banda Cobla ha realitzat actuacions a pobles i ciutats com ara, Riudoms, les Borges del Camp, Alforja, Prades, Cornudella, La Morera del Montsant, Falset, Bot, Caseres, Xerta, La Sènia, Amposta, l’Hospitalet de l’Infant, Cambrils, Salou, Tarragona, el Vendrell, Roda de Barà, Albinyana, L’Albi, Santa Coloma de Queralt, Seròs, Pontons, Montserrat, Martorell, Barcelona, Terrassa, Vic, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Súria, Encamp, Les Riudellots de la Selva, Lloret de Mar, i un llarg etcètera. Així com també a pobles de la Catalunya nord, de la Comunitat Valenciana, Madrid, Menorca, Alemanya i Itàlia.

 

Cal esmentar també, les diverses actuacions a la nostra ciutat de Reus com ara els cercaviles, les festes de barris, concerts, ballades de sardanes, cavalcades, festes Majors, etc., les quals sempre ens fan un goig especial.

IMG_3469.JPG

Banda Pare Manyanet

Direcció: Ignasi Candelas

La Banda Cobla Pare Manyanet no és nomes una activitat englobada dintre de l'Escola, sinó que és una entitat que treballa sobretot per a la formació de músics (sense oblidar l’educació de la persona) i per a la cultura de la nostra ciutat.

Al llarg del curs els nois i noies que formen la Banda Cobla compaginen aquesta activitat amb els seus estudis de primària, ESO, batxillerat, universitat o amb els diferents estudis de música de la nostra pròpia escola, conservatori o d’altres centres.

IMG_3350.JPG

Bandeta

Direcció: Joan Marimon

L’Escola de Música, també, disposa d’una Banda d’Iniciació on els nens i nenes comencen a treballar en grup. Després de dos cursos a la Banda d’Iniciació, aquests nens i nenes poden anar a la Banda Pare Manyanet.

 

Actualment, està formada per 13 músics.

IMG_2346.JPG

Cobla Pare Manyanet

Pel que fa a la Cobla, el repertori és més acotat: balls i pasdobles per quan sortim amb l’Àliga petita de Reus i sardanes per ballar a la plaça.

La Cobla Pare Manyanet ha tingut gran trajectòria i activitat des de la seva creació, l'any 1992, gràcies al Pare Joaquim Alqueza.

L'any 2022, la Cobla del Col·legi Pare Manyanet de Reus s'ha reactivat després d'un any de recessió de l'activitat, a causa de les circumstàncies que s'han viscut.

IMG_2387.JPG

+ INFO
SOBRE LA CONTRACTACIÓ DE LA NOSTRA BANDA COBLA?

bottom of page