top of page

ESTEVE BOU

Trombó

1662112448345.jpg

Nascut a Tarragona el 1998, comença els estudis musicals l'any 2004 a l'Escola Municipal de Música de Tarragona.

Un any més tard, l'any 2005, ingressa al Conservatori de Música de Tarragona on aquell any s'iniciarà amb el trombó de vares amb el mestre Rubén Perelló i Jordi Masip. L'any 2010 supera la prova de pas de grau i comença el Grau Professional al mateix centre fins al 2016, obtenint la menció d'honor.

El 2017 rep classes de la mà de Jordi Berbegal (trombó solista de l'Orquestra del Liceu), Daniel Perpiñán (professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya - ESMUC i Conservatori Superior de Música del Liceu), Jamie Williams (Trombó solista de la Deutsche Oper). Aquell any accedeix als estudis superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu en la disciplina d'interpretació de trombó amb el mestre Daniel Perpiñán.

Ha tocat en molt diverses formacions musicals, des de cobles de sardanes com la Cossetània, la Maricel, la Principal de Tarragona entre d'altres, orquestres com la Jove Orquestra InterComarcal (JOIC), Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona (JOSDT) i Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i altres agrupacions com la Banda Unió Musical de Tarragona, la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona (BSDT) i és músic habitual en moltes festes majors arreu del territori català.

bottom of page