top of page

ROGER JORDÁN

Percussió

1661982637423_edited.jpg

Roger Jordán neix a Reus l'any 2002 i inicia els seus estudis musicals amb 5 anys a l'Aula de Sons cursant timbal, primerament amb el Marc Vall i després amb en Titus Prats. Uns anys més tard comença a rebre classes de bateria amb el Pepo Busquets. Paral·lelament s'endinsa en el món de l'harmonia i el llenguatge musical a l'Escola el Gínjol, on es va preparar per entrar a l'escola de música del Centre de Lectura de Reus cursant el Grau Professional. Tres anys més tard va rebre classes del Roger Conesa el qual el va preparar per entrar al Taller de Músics a Barcelona.

 

Durant aquests anys també rep classes particulars de piano, trombó, guitarra, baix, fiscorn entre d'altres amb professors com en Senent Domingo o Rai Benet, per tal de nudrir-se d’altres instruments i d’altres maneres d’entre la música.

 

Actualment està estudiant el Grau Superior d'Interpretació de bateria modern i jazz a l'Escola Superior d'Estudis Musicals (ESEM) a Barcelona, Taller de Músics de Barcelona, i treballa de docent a l'Aula de Sons de Reus, a l’Escola de Música del Pare Manyanet i al Scherzo “Centre de Música”.

 

Forma part de grups com Sorigen (temes propis) amb la bateria, la Bandarra Street Orkestra a la percussió, Filbertons al timbal tradicional i també fent substitucions en diversos grups.

bottom of page